'/> Resep Sayur Sop Telur Puyuh & Bakso, Enak - Bro Recipes

Resep Sayur Sop Telur Puyuh & Bakso, Enak

Grøntsagssuppe med vagtelæg og frikadeller

Leder du efter unikke grøntsagssuppeopskrifter med vagtelæg og frikadeller?, æggesuppe og vagtelfrikadeller søges i øjeblikket af brugere omkring os, måske er en af ​​dem en ven. Unge mødre er allerede vant til at bruge deres smartphones til at søge på internettet efter forståelig billedinformation. og denne gang vil jeg dele trinene til, hvordan man serverer nemme trin til at lave vagtelægssuppe og frikadeller for at gøre det ikke for nemt, men heller ikke nemt. Hvis du behandler det forkert, vil resultaterne være smagløse og endda grimme. Mens en grøntsagssuppe med vagtelæg og frikadeller skal have en smag og smag, der kan fremkalde vores smag.

Der er flere ting, der mere eller mindre påvirker smagskvaliteten af ​​Sayur Soup Egg Quail & Frikadeller, lige fra typen af ​​ingredienser, valget af friske ingredienser, til måden det tilberedes og serveres på. Du skal ikke bekymre dig, hvis du vil lave en lækker suppe med vagtelæg og frikadeller derhjemme, for kender du tricket, kan denne ret være en helt speciel ret. Så kommer et billede af vagtelæg og frikadellesuppe, man skal passe på.

Nå, denne gang vil vi prøve at lave vores egen vagtelægssuppe og frikadeller derhjemme. Ved at holde ingredienserne enkle, kan denne ret tilbyde fordele for at holde vores kroppe sunde. Med 15 ingredienser og 7 tilberedningstrin kan du tilberede vagtelægssuppe og frikadeller. Sådan tilberedes retten.

Tilberedning af grøntsagssuppe til sauce om eftermiddagen. Vagtel og frikadeller er en halv gryde efter min mening, jeg har allerede spist én ret 😂 Hun sagde, at den smager som min bedstemors. Chuuuyy Hvorfor kan du lide at sige det? Fordi jeg er meget kræsen. Flyv så snart der står flyv Kom så Kasia lad os gå til opskriften🙏🏻

Ingredienser og krydderier til vagtelægssuppe og frikadeller:

  1. Kog 15 vagtler, sæt til side
  2. Læg 5 halverede frikadeller til side
  3. 5 gulerødder, skåret i ringe
  4. En håndfuld kikærter skåret i stykker
  5. 1/2 kål, hakket (var mest synes jeg)
  6. 4 løg, store skiver
  7. 3 stænger selleri, skåret i tynde skiver
  8. 3 rødløg, finthakket
  9. For smagen af ​​vand
  10. Salt
  11. sukker
  12. smør til menuen
  13. malede krydderier;
  14. 5 fed hvidløg
  15. 1 tsk peber

Trin-for-trin instruktioner til fremstilling af vagtelægs-frikadellesuppe

  1. lad luften koge Kog kvæderne møre. Læg i blød i koldt vand efter kogning. skræl huden af.
  2. varme pande. Svits løget til det dufter og sæt det til side. Air Force (jeg brugte ca. 3 1/2 kopper karamel)
  3. Cirka 5 minutter efter indtræden tilsættes de hakkede krydderier. optøjer optøjer
  4. Lad stå i cirka 5 minutter, og tilsæt derefter frikadeller, lange vagtler, gulerødder, bønner og kål på skift (ret kun min ven. Jeg tilføjer alle ingredienserne, før luften rigtig koger).
  5. Når vandet koger, smages til med salt og sukker. Glem ikke at nyde
  6. Tilsæt derefter løg og bladselleri. Rør igen, indtil luften virkelig koger
  7. Når grøntsagerne smager og koger helt rigtigt, sluk for komfuret. Grøntsagssuppen er klar til servering. Sambali bliver også bedre

Hvordan har du det? Er det nemt? Så vi lavede en vagtelægssuppe og frikadeller, som du kan tilberede derhjemme. Håber dette er nyttigt og styrke!

Link copied to clipboard.