Resep Sop Sayur Bihun Anti Gagal
Leder du efter ideer til nemme trin til at finde den rigtige vermicellisuppe? Folk bruger internettet på deres mobiltelefoner til at bruge billeder som inspiration. Så denne gang vil jeg dele en vejledning om, hvordan man laver en simpel grøntsags-vermicellisuppe, og hvordan man gør den meget velsmagende og ikke svær eller nem at lave. Hvis det gøres forkert, vil resultatet være smagløst og endda ubehageligt. En lækker grøntsagsvermicellisuppe skal have en aroma og smag, der stimulerer vores smagsløg.
Der er mange ting, der påvirker kvaliteten af suppen, men kvaliteten af ingredienserne begynder med udvælgelsen af råvarer og slutter derefter med udvælgelsen og tilberedningen af friske råvarer. Lige meget hvor du er, skal du ikke bekymre dig, hvis du vil tilberede lækker vermilionsuppe med grøntsager, for kender du metoden, kan denne ret være en speciel ret. Nedenfor er nogle billeder af Vegetable Vermessie Suppe til at inspirere dig.
Antallet af retter, der serveres til tilberedning af vermicellisuppe, er 3-4 gange. Så sørg for, at dette rum er nok til at tjene dig selv og dine kære.
Nå, denne gang vil vi prøve at tilberede en grøntsagsvermicellisuppe derhjemme. Hold dig til simple næringsstoffer, denne mad kan være nyttig til at holde vores krop sund. Efter 21 dage og 6 dage kan du stadig få Saap Secure. Her er trinene til at forberede retten.
Ingredienser og krydderier, der er nødvendige for at tilberede vermicellisuppe med grøntsager:
- 1 pakke vermicelli (jeg bruger 60 gram Rozbrand)
- 1/2 hvalp cikorie (skåret i skiver)
- 1 gulerod (hakket)
- 10 frø er vagtler.
- 10 frikadeller (skåret i skiver)
- 1 tomat (skåret i 8)
- 1 løg (skåret i skiver)
- Efter smag, salt, mel, sukker, kværnet peber, efter smag
- luft
- Kværnede krydderier
- 5 fed løg
- Hvidløg 4 fed
- 2 store røde peberfrugter
- 2 hasselnødder
- 1/2 tsk tinmel
- Støttematerialer;
- 1 Lao-division rapporterede
- Diskussion 1 stykke ingefær
- 1 skulderblad
- 4 størblade
- 2 tangblade
SÃ¥dan tilberedes vermicelli suppe
- Kog vermicelli og dræn derefter
- Drys krydderierne med de ekstra ingredienser, indtil de dufter
- Tilsæt vand og bland godt. Så begynder vi at tilføje gulerødderne
- Efter lidt kogning tilsættes vagtler og frikadeller. Derefter tilføjer vi salt, bouillon, sukker, peber og justerer det efter smag.
- Derefter tilføjer vi den hvide sennep til vermicelli. Bland godt. Tilsæt derefter løg og tomater.
- Ved opvarmning med ris og tilbehør
Er det ikke nemt at sige hej? Sådan laver du vermicellisuppe derhjemme. Skål!